Matkapuhelin

041-5275838

info@hierontahyvahetki.fi
Avoinna

Ma, Ke ja pe 10 - 18:30, Ti ja To 10 - 20

Hamppu on uskomattoman monipuolinen kasvi, jota on viljelty vuosituhansia. Hamppu, jota käytetään historiallisesti elintärkeiden tuotteiden, kuten köyden, vaatteiden ja paperin, tuottamiseen, on ollut katalysaattori ihmisen varhaisimmille innovaatioille.

Lue lisää

Mitä on CBD?                                                                                                                                                                                      CBD öljy

Luonnossa esiintyvällä hamppukasvista löydetyllä yhdisteellä, CBD: llä tai kannabidiolilla, on laaja valikoima terapeuttisia vaikutuksia. Ei ole ihme, että siitä on tullut niin laajalti tunnettu ravitsemustuote terveys- ja hyvinvointimaailmassa.

Kannawayn verkkokauppa täällä

Lue lisää

 

 

Suositellut julkaisut

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *