Matkapuhelin

041-5275838

info@hierontahyvahetki.fi
Avoinna

Ma, Ke ja pe 10 - 18:30, Ti ja To 10 - 20

Hieronta HyväHetki palvelee Helsingissä

Hieronta HyväHetki tarjoaa yksilöllistä ja ammattitaitoista hierontaa Helsingissä. Vastaannottomme sijaitsee Pohjois-Haagassa, hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Ajanvaraukset, sekä peruutukset voi tehdä netissä tai puhelimitse. Varattujen hoitoaikojen peruutukset tulee tehdä viimeistään vuorokautta ennen varattua hoitoaikaa. Hierontaan saapumatta jättämisestä ja hieronta-ajan peruuttamatta jättämisestä veloitetaan hoidon hinnasta 75%, kun palvelun hinta on yli 55€ ja silloin, kun palvelun hinta on alle 55€, niin veloitetaan palvelun koko hinta hinnaston mukaisesti.  Osoitteeseen info@hierontahyvahetki.fi lähetetyt sähköpostit luemme kerran päivässä.

Varaa aika joko netissä ajanvarauspalvelussamme tai puhelimitse. Lämpimästi tervetuloa!

Toimipiste

Toimipiste sijaitsee Helsingissä, City Stylen tiloissa lähellä Pohjois-Haagan rautatieasemaa. Parhaiten perille pääsee P junalla Helsingin keskustan suunnasta ja lentokentän suunnasta I junalla. Kampista pääsee bussilla 41 Pohjois-Haagan rautatieasemalle, josta on n. 150m kävelyä.  Autolla saapuville tarkkitilaa löytyy Pohjois-Haagan rautatieasemalta tai Tinatien varrelta, jossa on 4h parkkiaikaa.

Hieronta HyväHetken toimipiste

Parturi-kampaamo City Style
Kaupi ntie 16
00400 Helsinki

Hannu Määttä
Koulutettu hieroja / hermoratahieronnanmestari
Puh: 041-5275838
info@hierontahyvahetki.fi
www.hierontahyvahetki.fi
Y-tunnus 1576188-1

Aukioloajat

Maanantai – perjantai