Matkapuhelin

041-5275838

info@hierontahyvahetki.fi
Avoinna

Ma, Ke ja pe 10 - 18:30, Ti ja To 10 - 20

Klassinen hieronta

Klassinen hieronta on monimuotoinen ja kokonaisvaltainen hoitomuoto, jolla on rentouttava ja rauhoittava vaikutus kehoon. Hieronnalla tehostetaan ja vilkastutetaan  aineenvaihduntaa, imuneste- ja verenkiertoa, sekä edistetään kehon kudosten elastisuutta.

Helpotusta väsyneille ja jännittyneille lihaksille

Hieronnalla avulla helpotetaan kehon omaa toimintaa, koska se auttaa kuona-aineiden poistumista lihaksista ja näin ollen keho pystyy toimimaan oman itsensä auttajana. Hieronta auttaa mm. väsyneitä, jännittyneitä ja tukkoisia lihaksia, ruuansulatushäiriöitä, sekä päänsärkyä. Sen avulla voidaa vähentää turvotusta, stressiä ja helpottaa lieviä halvauksia niiden jälkihoito vaiheessa.

Hieronnan jälkeen on syytä nousta varoen ja liikkua hitaasti. Veri lähtee hieronnan jälkeen kiertämään kehossa ja saattaa aiheuttaa huimausta, etenkin, jos niska- ja hartiaseutu on ollut erittäin tukkoinen. Muita hieronnan jälkeisiä tuntemuksia ovat mm. väsymys, unisuus ja viluisuus. Lihakset saattavat tuntua myös kosketusaroilta. Lihasarkuus yleensä häviää vuorokauden kuluessa. Mikäli kipu jatkuu, saattaa elimistössä olla tulehdusta, jmikä vaatii lääkärin hoitoa.

Tehostaa aineenvaihduntaa

Klassinen hieronta saa aineenvaihdunnan liikkeelle, joten hieronta päivänä on hyvä juoda vettä normaalia enemmän. Runsaalla veden juonnilla  autetaan kehoa poistamaan liikkeelle lähteneitä kuona-aineita. Lisäksi runsaan veden juonnin ansiosta lihasten kyky palautua paranee.

Joissakin tilanteissa hierontaa ei suositella ensisijaisesti . TÄllaisia tilanteita ovat akuutit tulehdustaudit, (Reuma, lihasrevähtymät,, murtumat, infektiot), traumat, syöpä ja laskimotukokset.

Varaa aika  tervetuloa!

Varaa aika joko netissä ajanvarauspalvelussamme tai puhelimitse. Lämpimästi tervetuloa