Matkapuhelin

041-5275838

info@hierontahyvahetki.fi
Avoinna

Ma, Ke ja pe 10 - 18:30, Ti ja To 10 - 20

Maksuehdot

Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Meillä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä ja Checkout Finland Oy on osa OP Ryhmää.

Checkout-maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Mikäli tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Checkout Finland Oy, olemme välittäneet maksusi.

Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Mikäli haluat reklamoida tai palauttaa tuotteen, sinun kannattaa olla yhteydessä suoraan verkkokauppaan, josta tuote on tilattu.

Pankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Maksutoimeksiantopalvelua käyttäessäsi sinua sitoo seuraavat ehdot: Maksutoimeksiantopalvelun ehdot. (english)

Luottokorttimaksut

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard – ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode – ja American Express SafeKey -todentamispalvelut. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

Mobiilimaksutavat

Mobiilimaksutavat Pivo, MobilePay ja Siirto ovat sovelluksessa toimivia palveluita, joilla voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa. Pivolla onnistuvat lisäksi Siirto-maksut, jolloin maksun voi hyväksyä missä tahansa Siirtoa tukevassa sovelluksessa.

  • Pivo Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla.

Pivon käyttöehdot

  • MobilePay Maksuehdot ovat tarjolla MobilePayn sivuilla.

MobilePayn maksuehdot

  • Siirto-maksuihin sovellettavat ehdot:

OP:n yleiset euromaksuehdot

  • ,

Siirto-palvelun käyttöehdot Nordealla [PDF]

Lasku- ja osamaksupalvelut

Lasku- ja osamaksupalveluita Checkoutin kautta tarjoavat OP, Collector, Jousto ja AfterPay. Collector tarjoaa lasku- ja osamaksuvaihtoehdon myös yritysasiakkaille.

Luethan vielä rahoitusyhtiökohtaiset tarkemmat ehdot, jotka näet hyväksyessäsi maksun. Kun hyväksyt maksun, hyväksyt samalla rahoitusyhtiön ehdot.

  • Collector

Collectorin yrityslaskun ehdot [PDF]

  • ,

Collector-tuoteseloste [PDF]

  • Lue lisää:

Collector.fi

  • Jousto

Jousto-tuoteseloste [PDF]

  • Lue lisää:

Jousto.com

  • OP Osta laskulla

OP:n lasku- ja osamaksutavan kuluttajaehdot [PDF]OP Osta laskulla -tuoteseloste

  • AfterPay Lue lisää:

AfterPay.fi

Toimitusehdot

Kirjeitse toimitettavat lahjakortit lähetämme Postin seurattavilla Plus-kirjeillä (toimitusmaksu sisältyy lahjakortin hintaan), jotka toimitetaan vastaanottajalle seuraavana työpäivänä.

Sähköpostitse tilatut lahjakortit tilaaja saa ne suoraan omaan sähköpostiin.

Lahjakortit ovat voimassa 10 kuukautta ostopäivästä.

Palautus- ja peruutusehdot

Palautus- tai reklamaatioilmoitukset tulee tehdä 14 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Peruutus- ja palautusoikeus päättyy 14 päivän kuluttua määräajan umpeuduttua. Ilmoitukset tulee tehdä kirjallisesti sähköpostilla osoitteeseen info@hierontahyvahetki.fi.

Jos palautatte tilaamanne lahjakortin, niin palautamme viivytyksettä ja viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen saatuamme palautetaan kaikki kuluttajalta saadut maksusuoritukset samalla maksutavalla, jolla maksut on suoritettu. Myös tuotteen toimittamisesta perityt edullisimman vakiotoimitustavan mukaiset kulut palautetaan takaisin.

Teidän on palautettava lahjakortti viipymättä tai viimeistään 14 päivän kuluessa palautus ilmoituksen tekemisestä.

Kannawayn tuotteissa on yhteys Kannawayn omaan verkkokauppaan. Hieronta HyväHetki ei toimita Kannawayn tuotteita asiakkaille postitse. Kannawayn tuotteet tulevat Suomeen Euroopan keskusvarastolta ja tuotteet Suomessa toimittaa UPS suoraan vastaanottajalle.