Matkapuhelin

041-5275838

info@hierontahyvahetki.fi
Avoinna

Ma, Ke ja pe 10 - 18:30, Ti ja To 10 - 20

X ° CRYO-Kylmäterapiahoito

Suomalaisten insinöörien sekä hyvinvointialan ammattilaisten suunnittelema X°CRYO™ paikallishoitoon soveltuva huippukylmähoito laite.

Huippukylmähoidon periaate:

Paikallinen huippukylmähoito perustuu ihon pintasolujen termoshokkin, joka saa aivot aktivoimaan elimistön puolustusjärjestelmän. Termoshokki on kehossa ilmenevä epänormaali olosuhde, jossa kehon pintalämpötila on laskettu paikallisesti 0°C – 4°C vain muutamissa kymmenissä sekunneissa ilman minkäänlaista paleltumavaaran riskiä.

X ° CRYO -laitetta voidaan käyttää parantamaan urheilullista suorituskykyä ja palautumista, lisäämään hyvinvointia, parantamaan terveyttä ja lisäämään kauneutta.

Hoitoaika on 2 – 5 minuuttia riippuen hoidettavan alueen koosta.

X ° CRYO-Kylmäterapian hyödyt

Urheilullinen suorituskyky ja palautuminen                                                                          X-CRYON-Kylmäterapiahoito

Nopeutettu lihasten palautuminen, maitohapon väheneminen, parantunut lihasten liikkuvuus ja kokonaisjoustavuus. Soveltuu käytettäväksi erilaisten urheiluvammojen, selän, niska- ja hartiakivun, nyrjähdyksen, rasituksen ja muiden pehmytkudosvaurioiden hoitoon.

Hyvinvointia

Vähentää turvotusta ja nesteen kertymistä, nivelkipua ja tulehdusta sekä vähentää stressiä ja lisää verenkiertoa.

Terveys

Nopeuttaa vammojen ja lääketieteellisten toimenpiteiden palautumista, helpottaa kroonista kipua ja niveltulehdusta. X ° CRYO: ta voidaan käyttää ei-invasiivisten laser- tai IPL-hoitojen aikana tai niiden jälkeen.

Kauneus

Kääntää ikääntymisen merkit, edistää ihon sävyä, vähentää selluliittia, lisää kollageenin tuotantoa ja hoitaa erilaisia ​​ihosairauksia. Kryofacials ovat myös ihanteellisia vähentämään turvotusta, notko ihoa ja aknea.

Lue lisää X ° CRYO-kasvojen- ja iho-ongelmien hoidosta

  •  Voimakkaan kipua poistavan vaikutuksen.
  •  Lievitystä turvotuksessa ja tulehdustiloissa esim niveltulehduksissa..
  • -Liikeratojen paranemista esim. olkanivel (jäätynyt olkapää) ja polvinivelten alueella.
  •  Tuki- ja liikuntaelimien liikkuvuus paranee.
  • Aineenvaihdunnan nopeutumisen.
  •  Maitohappojen vapautumisen.

Pidemmät hoitojaksot saavat aikaan syvempiä anti-inflammatorisia vaikutuksia. Vasodilaatio käynnistyy hoidon jälkeen, koska keho pyrkii luonnollisesti palauttamaan pintasolujen lämpötilan epänormaalista olosuhteesta normaaliin ja täten paikallinen verenkierto ja aineenvaihdunta kiihtyvät tuoden alueelle elintärkeitä hivenaineita ja entsyymejä. Äärimmäinen kylmyys lyhytkestoisena on ainoa turvallinen tapa tuottaa elimistössä kyseinen reaktio, ilman riskiä kudosvaurioista.

Hoitomuoto sopii erinomaisesti manuaalisen terapian, kuntoutuksen tai
liikuntasuorituksen yhteyteen ennen tai jälkeen hoidon riippuen asiakkaan tarpeista ja vaivoistta.

Varaa aika tervetuloa!

Varaa aika joko netissä ajanvarauspalvelussamme tai puhelimitse. Lämpimästi tervetuloa

 

x-CRYON-kivun hoito

 

CTN-Logo