Qua Sha-kampa

 12,00 17,00 (sis. ALV 24%)

Fasiakampa on kehonhuollon pikkujättiläinen, jolla saadaan kehon liikkuvuus kuntoon.

Tuotetunnus (SKU): 201 Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Qua Sha-kampa eli faskiakampa

Fasciakampa on kehonhuollon pikkujättiläinen, joka saa liikkuvuutesi kuntoon. Kampa on alunperin kiinalainen kehonhuollon työkalu (gua sha -kampa). Länsimaisessa kehonhuollossa sillä kaavitaan ihoa/fasciaa sydämeen päin, jotta saadaan pintafascian alla olevat nesteet ja lymfakierto liikkeelle. Voimakkaammalla paineella voidaan käsitellä myös syvempiä fasciakerroksia ja lihaksia. Kamman terävämmät kärjet sopivat hyvin triggerpisteiden käsittelyyn.

Fasiakammasta lisätietoja

Fasciakammalla voi soveltaa tehtäväksi kaikkia samoja tekniikoita, joita käytetään foamrollerin kanssa. Esim: Kevyet nopeat sivelyt pintafascialle, hitaat sivelyt kivuttomalla paineella syvemmälle kudoksiin, triggerpisteiden painaminen kamman terävällä kärjellä, tarttuneiden kalvojen irti hankaaminen niin, että iho pysyy kiven sormissa tai kärjessä kiinni. Fasciakampa sopii kaikille kehonosille, myös kasvojen alueelle (vältä ainoastaan imusolmukkeita)

Kampa on hygieenistä kovaa muovia, ja kestää loputtomiin. Se on myös helppo puhdistaa saippuavedellä. Kun kampoja ei yksittäispakata muoviin,

Lisätiedot

Postitettava tuote

Tilattu tuote postitetaan asiakkaalle.

Tuotteen osto toimipaikasta

Kyllä, Ei (vain osto toimipaikasta)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Qua Sha-kampa”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *