Palvelut » Klassinen hieronta

Klassinen hieronta

Klassinen hieronta on monimuotoinen ja kokonaisvaltainen hoitomuoto, jolla on rauhoittava ja rentouttava vaikutus kehoon. Hieronnalla tehostetaan ja vilkastutetaan aineenvaihduntaa, imuneste- ja verenkiertoa sekä edistetään kudosten elastisuutta.

Helpotusta väsyneille ja jännittyneille lihaksille

Hieronnan avulla helpotetaan kehon omaa toimintaa, koska se auttaa kuona-aineiden poistumista lihaksista ja näin ollen keho pystyy toimimaan oman itsensä auttajana. Hieronta helpottaa mm. väsyneitä, jännittyneitä ja tukkoisia lihaksia, ruoansulatushäiriöitä sekä päänsärkyä. Sen avulla voidaan vähentää turvotusta, stressiä ja helpottaa lieviä halvauksia niiden jälkihoitovaiheessa.

Hieronnan jälkeen on syytä nousta ylös varoen ja liikkua hitaasti. Veri lähtee hieronnan jälkeen kiertämään kehossa ja saattaa aiheuttaa huimausta etenkin, jos niska- ja hartiaseutu on ollut erittäin tukkoinen. Muita hieronnan jälkeisiä tuntemuksia ovat mm. väsymys, unisuus ja viluisuus. Lihakset saattavat tuntua myös kosketusaroilta. Lihasarkuus yleensä häviää vuorokauden kuluessa. Mikäli kipu jatkuu, saattaa elimistössä olla tulehdus, mikä vaatii lääkärin hoitoa.

Tehostaa aineenvaihduntaa

Klassinen hieronta saa aineenvaihdunnan liikkeelle, joten hierontapäivänä on hyvä juoda vettä normaalia enemmän. Runsaalla veden juonnilla autetaan kehoa poistamaan liikkeelle lähteneitä kuona-aineita. Lisäksi runsaan veden juonnin ansiosta myös lihasten kyky palautua paranee.

Joissakin tilanteissa ei suositella hierontaa ensisijaisesti. Tällaisia tilanteita ovat akuutit tulehdustaudit (reuma, lihasrevähdykset, murtumat ja infektiot), traumat, syöpä ja laskimotukokset.

Varaa aika – tervetuloa

Varaa aika joko netissä ajanvarauspalvelussamme tai puhelimitse. Lämpimästi tervetuloa!

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 4Jaa